Ølen Betong - hjem

VA-Dagane

Ølen Betong deltok i år på VA-Dagane på Vestlandet 11. og 12. september på Rica Maritim i Haugesund.

Publisert: 16.09.2013

Salgssjef Knug Magne Østenstad på  Ølen Betong sin stand under VA-dagane.
Salgssjef betongvarer Knut Magne Østenstad

Solid faglig møteplass

Formålet med VA-dagene på Vestlandet er å skape en solid VA-faglig møteplass for hele vann- og avløpsbransjen på Vestlandet. En plass der ingeniører, fagarbeidere, planleggere, utførere, konsulenter og andre fra kommuner, VA-verk og private firmaer møtes. Her får deltakerne faglig påfyll gjennom interessante seminarer, faglig utveksling med gode kolleger og nyttig informasjon om produkter og nyheter fra et bredt utvalg av utstillere, og her treffer utstillerne mange av Vestlandets viktigste innkjøpere innen VA.

Ølen Betong sin stand var betjent av Øyvind Romarheim og Knut Magne Østenstad, på standen fikk vi besøk av mange engasjerte VA-personer/profiler. Det er for tiden stort fokus på fordrøyningsmagasin og pumpestasjoner i betong og de fleste som var innom oss ville ha info om hva vi kunne levere innenfor disse produktene. 

God gjennomføring

VA-dagene på Rica Maritim ble arrangert på en flott måte av Dihva (Driftsassistansen i Hordaland), og vi som deltakere fra Ølen Betong har fått faglig påfyll, gode ideer og forhåpentligvis nye kunder.