Ølen Betong - hjem

Ølen Betong satser i Stavanger regionen!

Kjøper 50 % av Sandnes Betong AS

Publisert: 13.01.2013

K. Vaule Holding har overdratt sin aksjepost i selskapet Sandnes Betong AS, til Ølen Betong. Denne avtalen medfører at Ølen Betong kjøper 50 % av aksjene i selskapet, som ellers er eid 50 % av Stangeland Gruppen. Sandnes Betong produserer ferdigbetong til Stavanger regionen og Nord-Jæren. Med dette kjøpet eier Ølen betong også 75 % i Agder Betong.

Ledelse og styre i Ølen Betong ser på dette oppkjøpet som en strategisk riktig beslutning som passer inn selskapet sin satsning for fremtiden. Bedriften er nå eier i en rekke betongblandeverk i Hordaland, Rogaland og begge Agder-fylkene, men har også mobile betonganlegg, samt flere betongstasjoner i Nord-Norge og i Russland.

Oppkjøpet fører til at Ølen Betong nå er inne som eier på 17 stasjoner for ferdigbetong i Norge, samt to elementfabrikker, en betongvarefabrikk med flere utsalg av betongvarer, samt elementfabrikk og betongblandeverk i Russland.

Ølensvåg, 11. januar 2013.

For ytterligere opplysninger, kontakt Daglig leder Svein Atle Berge, tel 90 77 25 31 eller Forretningsutvikler Arne Haldorsen, tel 90 83 43 05