Ølen Betong - hjem

Nye lokaler i Ølensvåg

Spesialavdelingen i Ølensvåg er nå på plass i ny produksjonshall.

Publisert: 25.02.2022

De nye lokalene i Ølensvåg.

Med ny hall på plass er det rigget for en økende etterspørsel etter spesialprodukter. Da avdelingen kunne ta over lokalene som Ølen Betong Transport hadde i Ølensvåg åpnet det seg muligheter for å gi de mer plass. Verkstedhallen er nå ombygd til produksjonshall for spesialavdelingen som blant annet har arbeidet med spesialkummer, forskalingsarbeid, diverse renneløps-kummer, vingemurer og produksjon av BASAL Briljant.

– Vi har malt hele lokalet, det er nå blitt lyst og fint. I tillegg har vi støpt gulv, og fått på plass to traverskraner på 25 tonn hver. Tømmestasjon for ferdigbetong er også på plass, den håper vi å kunne teste ut snart. Vi har også flyttet inn briljant-utstyret, forteller Jostein.

Formann Kjell Sigvald Frøyland er også veldig fornøyd med de nye lokalene. Han leder gjengen som teller syv ansatte, og ser allerede at det er blitt bedre plass og ikke minst bedre utstyr.

– Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som jobber med meg. Nå skal vi også få på plass et eget aquasafe-rom, der vi skal montere vannkummer. Det er også kjekt å ha fått de store kranene på plass, som gjør at vi kan løfte totalt 50 tonn, og dermed behandle større kummer enn før, sier han.