Ølen Betong - hjem

Proffbutikk på Gismarvik

Fredag 18. mars blir det offisiell åpning av den nye butikken på Gismarvik, her vil blant annet det norskutviklede varekonseptet «Robust» bli å finne i hyllene.

Publisert: 16.03.2022

Våre nye stilrene butikklokaler på Gismarvik

«Robust» er et varemerke som er utviklet av Steinhardt AS og produsert på Forsand Sandkompani AS, som er del av Nordic Concrete Group. «Robust» konseptet består av norskprodusert kvalitetsmørtel med enkle produktnavn, fargenavigasjon og emballasje som kan lagres ute. Norske Steinhardt AS kan tilby forhandlere og proffaktører noe nytt og spennende i et marked dominert av store internasjonale leverandører.

Forsand Sandkompani AS og Mørtelverket Forsand er en velkjent aktør i bransjen og har produsert mørtel produkter på Vestlandet siden 1973. Sammen med Steinhardt AS og varemerket «Robust» har man en landsdekkende distribusjon av norskproduserte varer i sekk og big-bags.

Robust sitt komplette sortiment er inndelt i varegrupper synliggjort med fargekategorier. Fargenavigasjonen sikrer kunder og salgspersonell veiledning til riktig valg av produkter og tilbehør. Produktene er tilpasset norske forhold og utviklet for å ha et større bruksområde enn sammenlignbare produkter på markedet, med produktegenskaper egnet for flere ulike typer underlag, tykkelser og formål. En slik forenkling av sortimentet gir færre produkter, som er en vinn-vinn situasjon for både kunder og forhandlere.

Steinhardt AS har i flere år jobbet med å lage en produktserie med dekorativ overflatebehandling av arealer for både gulv og vegg til både tørr- og våtrom. Målet har vært å lansere en produktserie med mulighet til å skape små og store variasjoner, med både farge- og overflatestrukturer for både gulv og vegg. Dette er produkter som kan benyttes til de fleste typer rom både i private bygg og i næringsbygg.

Dette lanseres nå i Norge til farge- og byggevareforhandlere over hele landet, og vil etter hvert også komme til Ølen Betong sin butikk på Gismarvik.

Mer informasjon om Robust sine produkter og konsept på: www.robustnorge.no