Ølen Betong - hjem

Lederskifte i Ølen Betong

Økonomi- og administrasjonsleder Lars Norekvål overtar lederstillingen i Ølen Betong, mens Svein Atle Berge retter fokus på utviklingen av eierselskapet Nordic Concrete Group.

Publisert: 28.06.2018

Etter nærmere syv år som daglig leder overlater Svein Atle Berge (t.v) stafettpinnen til Lars Norekvål.

Etter halvannet år som leder for økonomi og administrasjon, overtar Lars Norekvål som daglig leder i Ølen Betong AS. Svein Atle Berge skal fremdeles være med i ledelsen av Ølen Betong, men mer fra sidelinjen.

- Etter nesten syv år som daglig leder i Ølen Betong var det på tide med et skifte. Vi har tredoblet aktiviteten vår i løpet av den perioden, og nå er tiden inne for et nytt lederblikk på «butikken». Lars og jeg kommer fremdeles til å jobbe i tospann, men de siste årene har det skjedd veldig mye i selskapene rundt Ølen Betong, og nå ønsker jeg å rette mer fokus på Nordic Concrete Group (NCG), sier Berge.

Norekvål startet i Ølen Betong som leder for administrasjon og økonomi i januar 2017. Han har tidligere jobbet i Skanska, Vassbakk & Stol, og DeepWell før han gikk inn i Ølen Betong.

- Jeg overtar ledelsen av et bunnsolid og veldrevet selskap, med en god posisjon i markedet. De siste årene har Ølen Betong vært i rivende utvikling, og selskapet kommer til å holde samme takten i årene som kommer, spesielt med tanke på samferdsel og alle prosjekter som er i vente der. Vi skal fremdeles holde fullt fokus på å videreutvikle kjerneområdene våre, sier Norekvål, som overtar lederstolen 6.august.

Berge har vært daglig leder i Ølen Betong siden 2011, og er nå også daglig leder av NCG, et selskap etablert av Ølen Betong Gruppen og KB Gruppen Kongsvinger AS i desember 2017.

Dette selskapet har eierinteresser i over 40 betongfabrikker over hele landet, herunder også Ølen Betong.

- Jeg vil fremdeles jobbe en god del med Ølen Betong, men vil nå få mer tid til å jobbe mot de andre selskapene i systemet. Vi er godt i gang med å bygge opp selskapet som en norsk konstellasjon, og mye av mitt arbeid vil være rettet mot NCGs aktivitet på Vestlandet, nye spennende prosjekter og sikre at vi får dra ut alle synergier som en får ved å være i en stor gruppering, sier Berge.