Ølen Betong - hjem

I gang med Telenor-leveranse

I fjor sommer signerte Ølen Betong rammeavtale med Telenor. – Vi er nå godt i gang med leveransene, sier salgsleder Knut Magne Østenstad.

Publisert: 22.06.2021

Kristine H. Bakkedal jobber med prosjektet og ser at interessen har økt utover våren.

Rammeavtalen som ble inngått i fjor sommer dekker leveranser innen ulike dimensjoner av trekkekummer i hele Norge. Avtalen har en kontraktsperiode på tre år med opsjon på ytterligere 1 + 1 år.

– Dette gir oss stabil omsetning og produksjon, det er en viktig avtale for oss. Summen av erfaring, kompetanse og leveringsdyktighet førte til at Ølen Betong sikret seg rammeavtalen, og gjør at bedriften er godt rustet for å gjennomføre jobben i samarbeid med Telenor mener Knut Magne Østenstad. Noe også daglig leder Lars Norekvål er enig i.

Salgsleder Knut Magne Østenstad er glad Telenor-leveringene er godt i gang.

– Vi er svært fornøyde med rammeavtalen med Telenor. Det er den største enkeltavtalen vi har inngått i Ølen Betong for betongvarer, uttalte han i en pressemelding da avtalen ble lansert.

Leveringen av trekkekummer med et så stort omfang over hele Norge, gir betongvareavdelingen en ny og utfordrende jobb. Kristine H. Bakkedal jobber med prosjektet og ser at interessen har økt utover våren.

–Det er full fart og mange bestillinger. Vi leverer rundt i alle kriker og kroker av Norge, så jeg satser på at jeg kommer til å bli veldig god på norsk geografi. Det gikk litt trått i starten, rett etter nyttår, men har virkelig skutt fart nå, med flere bestillinger til dagen de siste ukene, forteller hun.

Telenor på sin side er godt fornøyd med avtalen og mener dette blir et viktig steg i moderniseringen av fiber og nettutbyggingen.

– Telenor er i gang med en storstilt modernisering der vi ruller ut fiber samt oppgraderer mobilnettet i hele Norge. Betongkummer spiller en viktig rolle i moderniseringen, og vi er svært fornøyde med å ha fått på plass en landsdekkende rammeavtale for betongkummer. Vi ser frem til et godt samarbeid, uttalte seksjonsleder i Telenor, Pål Lafton, da avtalen ble kjent.