Ølen Betong - hjem

Haugaland Gjenvinning selges ut av ØB Gruppen

Ølen Betong Gruppen AS kunne tirsdag 26. juni fortelle sine ansatte at datterselskapet Haugaland Gjenvinning AS, selges til Franzefoss Gjenvinning AS. Selskapet ble etablert i Haugesund 1999, som en ledende aktør for næringsavfall.

Publisert: 26.06.2012

Haugaland Gjenvinning AS, en ledende aktør for nærings- avfrall i Nord Rogaland, er solgt til Franzefoss Gjenvinning AS, melder Ølen Betong Gruppen i en pressemelding 26. juni.

Selskapet ble etablert i 1999 og er eiet av Ølen Betong Gruppen AS. Bedriften er veldrevet med amnge dyktige ansatte og har en ledende stilling innen avfallssektoren på Haugalandet.

- Nåværende eier ser at utviklingen innen næringen går mot større aktører med landsdekkende avtaler og service. En mener derfor at bedriften kan videreutvikles bedre om den inngår i en større gruppering, forteller Arne Haldorsen.

Franzefoss Gjenvinning AS er en ledende norsk avfallsaktør, som har behandlingsanlegg for ulike typer avfall en rekke steder i Norge. Den nye eieren vil ytterligere styrke Haugaland Gjenvinning AS sin posisjon på Haugalandet. Dette vil komme bedriftens kunder og ansatte til gode i form av et sterkere fagnettverk og bedre evne til å betjene både landsdekkende og lokale kunder med gos dervice og riktige avfallsløsninger.

Tirsdag ble et avholdt informasjonsmøte for de ansatte i Haugaland Gjenvinning AS.

- Ølen Betong Gruppen prøver gjennom dette å rendyrke sin forretnings- virksomhet i forhold til betongproduktet, sier forretningsutvikler og tidligere adm.direktør Arna haldorsen.

- Bedriften er inne i en ekspansiv periode både med oppkjøp og nyetablering av virksomhet innen betong, samt betydelig satsning på elementfabrikkene og ferdigbetongstasjoner.

Les også her: Haugesunds Avis / h-avis.no