Ølen Betong - hjem

Åpning av Gismarvik-fabrikken

6. september var det duket for åpningsfest for Ølen Betong sitt nye blandeverk i Haugaland Industripark på Gismarvik.

Publisert: 07.09.2013

Markedsjef i Ølen Betong Steinar Skartland, styreleder i Haugaland Næringspark Olav Linga og ordfører i Tysvær Harald Stakkestad står ved en skjerm som erklærer fabrikken for åpnet
Styreleder i Haugaland Næringspark Olav Linga (t.v.) og Tysvær-ordfører Harald Stakkestad (midten) foresto den offisielle åpningen. Her med markedsjef i Ølen Betong, Steinar Skartland

Hele uken har det vært hektisk aktivitet for å få ferdig fabrikken og alle involverte har stått på sent og tidlig for å komme i mål. På åpningsdagen var fabrikken og området behørig pyntet og klart til å ta i mot bortimot 160 inviterte gjester.

Her var en fin samling av ansatte, leverandører, kunder, presse og politikere. Deriblant alle regionens ordførere. Ølen Betong ved daglig leder Svein Atle Berge og forretningsutvikler Arne Haldorsen informerte om prosjekte fra scenen før den offisielle åpningen ble gjort av styreleder i Haugaland Næringspark, Olav Linga sammen med Tysvær-ordfører Harald Stakkestad. Han poengterte at dette var en viktig milepæl for Haugaland Næringspark som nå har fått den første etablerte virksomheten på plass, og hvor sentral plasseringen er nå når T-forbindelsen er åpnet.

Reklamefilm

Etter selve åpningen fikk gjestene en førpremiere på Ølen Betong sin nye reklamefilm som er laget i forbindelse med etableringen i næringsparken. Den er profesjonelt laget av TV Haugaland, med en svært humoristisk, og smule mørk vinkling. Gå inn på vår web-side om Gismarvik og fabrikken som har link til denne og flere videoer.

Omvisning og mat

Etter åpningen var det omvisning på fabrikken og området for alle gjestene, før Catering Partner vartet opp med tapas-buffet.

Pressedekning

Åpningen fikk god omtale i media. Her er linker til til noen av dem

Fotoalbum

Se flere bilder fra åpningen