Publisert: 09.07.2018
Concrete manager became barbecue chef
Text below is not translated and therefore in original language. Click here to have it translated in Google Translate
På sommerfesten hos Ølen Betong i Bergen var det sjefen sjøl, Knut Ståle Lyngstad, som sto for kokkeleringen. På gjestelisten: 60 sultne betongmedarbeidere.
- Jeg tenkte det hadde vært gøy å gjøre noe kjekt for kollegaene mine før ferien, så da jeg ble utfordret til å diske opp middag til hele gjengen, var det barre å kaste seg rundt, sier avdelingsleder for ferdigbetong i Bergen, Knut Ståle Lyngstad.
16. juni kom 60 ansatte fra alle Ølen Betongs anlegg i Bergen til duk og dekket bord, og et etegilde som kun en betongsjef klarer å diske opp, med blant annet biff, grillspyd og et rikt utvalg tilbehør. Totalt gikk det unna ca 30 kilo kjøtt i løpet av kvelden.