Ølen Betong - hjem
Obs! Denne stillingsannonsen er utgått.

Vi har ledig stilling som

Konstruktør

Hå Element AS er et selskap som består av Hå Element Sandeid AS, Hå Element AS og Hårr Betong AS. Disse tre selskapene fusjonerte til et selskap under navnet Hå Element AS i september 2020. Målet med fusjonen er å gi et bredere produktspekter til våre kunder. Vi har produksjonsanlegg i Sandeid, Vigrestad og på Varhaug.

Høy kvalitet i alle ledd, fokus på kundens ønsker og fleksibilitet er viktig for oss. Bedriften tilbyr totalløsninger med produksjon, prosjektering og montering av betong elementer. Totalt består vi av rundt 130 dyktige og engasjerte fagpersoner fordelt på våre tre lokasjoner.

Vi søker nå konstruktør til vår fabrikk i Sandeid.

Vi er en komplett leverandør av betongprodukter til alle typer bygg. Som konstruktør vil du ha ansvaret for utformingen av ulike spennende prosjekter av varierende størrelse. Landbruk, leilighetsbygg, næringsbygg og offentlige bygg som skoler og kulturhus er noen av de områdene vi jobber med og har lang og god erfaring på.

For at prosjektene skal ha riktig fremdrift, god flyt og rett kvalitet, deltar vår konstruksjonsavdeling i idè- og utviklingsfasen av de fleste prosjekter. Konstruktøren er en av våre viktigste faglige ressurs og vil spille en sentral rolle i koordineringen for at prosjektene skal ha riktig fremdrift, god flyt og rett kvalitet. Vi søker deg som vil være med å utvikle oss videre sammen med vårt øvrige dyktige team i Sandeid.

Ønskede kvalifikasjoner:

Ønskede egenskaper:

Vi kan tilby:

Søknad med CV og attester sendes til Vidar Miljeteig (vimi@olenbetong.no, mobil: 4888 9996)

Søknader vurderes fortløpende