Ølen Betong - hjem
Obs! Denne stillingsannonsen er utgått.

Har du peiling på betong og god på å få med deg folk?

Prosjektleder

Med utgangspunkt fra vårt hovedkontor i Ølensvåg, vil du som prosjektleder i Ølen Betong, divisjon for ferdigbetong, få det operative ansvaret for våre større prosjekter rundt om i landet. I hovedsak innebærer det prosjekter knyttet til mobile blandeverk som du vil følge fra kundekontakt til ferdig leveranse. Du vil følge opp våre store kunder innen samferdsel og industri og håndtere avtaler i samarbeid med øvrig administrasjon. Internt vil du følge opp betongproduksjon og logistikk gjennom oppfølging og samarbeid med produksjonsleder. Arbeidet favner fra kalkulasjon, bemanningsplanlegging til innkjøp- og kostnadsoppfølging, men også det å være en pådriver for godt HMS-arbeid og bruke effektiviseringsmuligheter.

God kommunikasjon og samarbeid både internt og eksternt vil være avgjørende for at du lykkes. Vi ser etter deg som er tydelig, god på å lede og få med seg folk. Som prosjektleder vil det også være viktig å kunne koordinere, planlegge og delegere, men også være en utfører som raskt og effektivt tar tak i de oppgavene som dukker opp. Vi ønsker en selvstendig og utadvendt person med godt humør og stå-på-vilje som liker et til tider hektisk arbeidsmiljø.

Du har:

Vi tilbyr :

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende prat om stillingen? Ta kontakt med våre rådgivere i Human, Magnus Ånestad, på mobil 992 67 888 eller Odd Arild Sævik, på mobil 450 21 995. Du kan også kontakte divisjonsleder Anders Molland, mobil 488 89 918.

Søknader behandles fortløpende, søknadsfrist: 22. mars

Om Ølen Betong

Ølen Betong er en av landets største betong- og betongvareprodusenter, med hovedkontor i Ølen ca. 5 mil øst for Haugesund (E 134). Ølen Betong ble etablert i 1974, og med mer enn 40 års erfaring kan vi stille med høy kvalitet og kompetanse, slik at du som kunde skal bli fornøyd. Vi kan levere betong, elementer og betongvarer til både større og mindre prosjekter, når og hvor kunden måtte ønske.