Unngår helsekøene

- Jeg er imponert over hvor raskt jeg fikk behandling, sier Gyri Windsand. Hun fikk god hjelp av Vertikal Helseforsikring da hun ble rammet av prolaps i ryggen.


Publisert: 04.10.18

Allerede seks uker etter operasjonen var hun tilbake i jobb. Gyri jobber ved regnskapsavdelingen i Ølensvåg, og på sommeren i fjor fikk hun en smertefull prolaps i ryggen. Det tok kort tid fra hun tok kontakt med Vertikal Helseforsikring til hun fikk time hos spesialist. 

- Allerede 14 dager etter legebesøket fikk jeg operasjon. I det offentlige hadde jeg ikke første MR- time før en måned etter at jeg ble operert, forteller Gyri. 

Ansatte og deres familier i selskapene ØB, ØBT, HCS, FIX, RBE og RBT har tilbud om helseforsikring som sikrer at man unngår helsekøen, og får behandling til garantert tid. I tillegg kan de blant annet få vanlig legekonsultasjon via en digital app. En rekke andre fordeler er også inkludert i forsikringen, og man trenger ikke levere inn journalen sin for å bli forsikret. 

- Vi er godt fornøyd med at så mange velger å tegne denne forsikringen, men vil gjerne ha flere med. Forsikringen betyr at mange er tidligere tilbake i jobb, men ikke minst sikrer dette de ansattes egen helse, sier HR-leder Turid Berge-Olsen. 

Ansatte (og samboer/ektefelle) betaler 1.176 kroner årlig for forsikringen. Til sammenligning koster den 4.788 kroner per år om man skulle tegnet samme forsikring privat. Les mer om alle fordelene ved å ha helseforsikring på intranettsidene, eller ta kontakt med HR-leder Turid Berge-Olsen.

Available jobs

    Arkiv

    2018

    2017

    Flere saker:

    2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018